معرفی سریال yellowjackets – ژاکت زردها
بدون اسپویل : معرفی سریال yellowjackets – ژاکت زردها : یک سریال جدید از شبکه Show Time هست که در 10 قسمت در سال 2021 ساخته شد و در ابتدای سال 2022 به نمایش دراومد.
این سریال هم جز تم تینجری محسوب میشه و همه پتانسیل های یک سریال تینجری مثل قهر و آشتی دختر و پسرها ، رابطههای سطحی دوران نوجوانی و البته دعوا بر سر پسر محبوب مدرسه یا کالج رو داره.
داستان سریال Yellowjackets – ژاکت زردها
داستان سریال ژاکت زردها هم در مدرسه روایت میشه و خلاصه داستان درباره یک تیم فوتبال دخترانه با استعداده که قصد دارن برای مسابقات ملی راهی سیاتل بشن و اتفاقات اصلی فیلم اونجا رخ میده. جایی که سریال از تم شاد و شنگولی تینجری به یک داستان عجیب و ترسناک رازآلود تبدیل میشه.
حول محور داستان در دو بخش نوجوونی و بزرگسالی شخصیتهای سریال هست و داستان اصلی در بزرگسالی کاراکترهای داستان روایت میشه که از یک راز ، که بعد اتفاق ناگوار در راه سیاتل بینشون اتفاق افتاده حفاظت میکنند. سریال دارای شخصیت سازی قابل قبولی هست و به نظرم انتخاب بازیگران در این سریال خیلی خوب بوده و اکثر کاراکترهای دختر در دو زمان نوجوانی و بزرگسالی به خوبی از پس نقششون براومدن.
یکی از ویژگی های جالب این سریال ، تم رو به جلوی قصه هست. سریال اصلا متوقف نمیشه و نقطه اتصال بین سال 1999 تا 2021 بسیار حساب شده به بازکردن رازهای سریال میپردازه. در تمام سریال سعی میشه حس کنجکاوی رو در بیننده ترغیب کنه تا بیننده مدام از خودش سوال کنه که چطور این اتفاق تلخ که حالا تبدیل به یک راز در سریال شده شکل گرفته ؟ خب البته تو قسمت اول خواهید دید که راز اصلی سریال دلیل ” آدمخواری به طرز جنون آمیزه ” و همین موضوع باعث خیلی از اتفاقات جدید در بزرگسالی شخصیت ها شده و زندگی اونهارو به شدت تحت تاثیر قرار داده . درواقع برگ برنده جذابیت نسبی سریال ، چرایی این اتفاقات هست نه خود اتفاق . جدای از قصه و راز سالهای نوجوانی دختران ژاکت زرد ، یک سری اتفاق مشکوک در بزرگسالی هم که به دلیل همون اتفاقات گذشته به وجود اومده که داستان رو پیچیده تر میکنه .
شخصیت پردازی
شخصیت سازی دختران سریال yellowjackets – ژاکت زردها ، به نوعی از شیطنت ها ، شرارتهای دخترانه و حسادتها و سرکشی ها کمک میکنه با قصه همراه بشیم و به جای یک سریال لوس تینجری قصهای مهیج ببینیم که از دیدنش لذت ببریم.
بعضی از نمادهای این سریال مطابق با میل بیننده هالیودی تنظیم شده که باعث میشه حال ادمو بگیره و اون تکرار المانهایی مثل حال و هوای تینجری بیش از حد تکراری ، مذهب و عرفانهای مسخره ، همجنسگرایی و البته جمع کردن کارکترهایی با ملیت و نژادهای مختلف دورهمه ، که چندسالی هست بورس سریالها و فیلم های جهان شده . اما این سریال به نظر من با همون چند برگ قصه اصلی تونسته این ویژگی ها رو تو قصه اصلی داستان به جا استفاده کنه که میتونه بیننده رو با خودش همراه کنه.
شخصیت های اصلی دختر این سریال هر کدوم ویژگی های خاصی رو به همراه دارن از غرور خدادادی و متواضعانه جکی ، شجاعت و رهبری تایسا ، عقده های میستی ، معصومیت ناتالی و البته ترس همه کاراکترها ، به طرز عیجب و غریبی تو یک سریال تینجری دخترونه باورپذیره و پشت هر شخصیت هم یک داستان از چرایی به وجود اومدن این شخصیتها هست که تو طول سریال متوجه اون میشید.
تنها نکته منفی سریال برای من اول نمادهای کلیشه ای ( که توضیح دادم ) و دوم بی منطق شدن داستان، که چون هنوز فصل جدید رو ندیدم نمیتونم قضاوت بکنم.
جمع بندی و امتیاز
یکی دیگه از چیزای جالب این سریال موسیقی متن خوب و آواها و صداهای دخترونه هست که تو پس زمینه سریال در جاهای حساس قصه تکرار میشه. این صداها و نمادها بعد از چند قسمت جز مشخصه و نماد سریال میشن و ممکنه بعدها از این سریال به عنوان یکی از بارزترین تینجری های آمریکا یاد بشه.
همچنین تیتراژ و موسیقی سریال هم خیلی آمریکاییه و در آینده شاید چیزی شبیه به موسیقی تیتراژ سریال تینجری ” چیزهای عجیب یا Stranger Things ” که الان تو امریکا به عنوان یک نماد تبدیل شده ، بشه.
در پایان اگر همه سریالهای تاپ رو دیدو الان درگیر انتخاب یک سریال جایگزین هستید تا هم سرگرم بشید و هم با قصه اش همراه بشید ، این سریال کوتاه ده قسمته پیشنهاد میشه.
★ امتیاز من به این سریال 7 از 10 هست
گالری سریال